logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Welcome to Scandinavian Weekend with 25-years anniversary meeting

Kategori: Arrangementer

Club Pan-European Norway, in collaboration with Sweden Pan-European Club, has the pleasure of inviting our friends in Scandinavia and rest of Europe to anniversary meeting in 2023. The Pan-club in Norway turns 25, and it will be celebrated.

Velkommen til Sommertreff med Årsmøte 2022 i Førde

Kategori: Arrangementer

Det er bare februar enda, men tradisjonen tro så inviterer vi som vanlig til vår/sommertreff i klubben på denne tiden, slik at det blir god tid til planlegging. Denne gangen flytter vi oss et stykke nordover i landet, nærmere bestemt til Sunnfjord i Vestland fylke. Så da har vi gleden av å invitere til sommer-treff i Club Pan-European Norway i Førde i begynnelsen av juni. Her følger nærmere detaljer om treffet:

Oppdatert informasjon Sommertreff Valdres

Kategori: Arrangementer

 Det er stor interesse for Sommertreffet, og vi har allerede fått 19 påmeldinger. Hotellet er nå åpent og tilbake i full drift.

Det har kommet noen spørsmål om påmelding. Som det fremgår av innbydelsen skal påmelding skje til klubben, ikke til hotellet. Se detaljer i innbydelsen. Grunnen til det er at klubben har reservert rommene og står økonmisk ansvarlig  for dem. Ved påmelding er det da også kun rommene som skal betales på forhånd. Den oppgitte prisen er per natt, så rompris for helgen blir NOK 2300 for enkeltrom og 2700 for dobbeltrom. Vi har som tidligere nevnt reservert 15 + 5 rom.  Betalinsgfristen er  nå satt til 30. juni. Etter hvert som betalingene kommer inn på konto vil betalingsfeltet bli merket av i deltagerlisten med en grønn farge, og bekreftelse vil bli sendt direkte til deltagerne om at rommet er betalt og reservert på hotellet.

I forbindelse med Årsmøtet hadde det vært hyggelig om vi kunne få til et lite tilbakeblikk på tidligere Pan-Gathering og eventuelt andre treff. Så send gjerne noen bilder med kommentarer, så skal vi se om vi kan få satt det sammen til en liten seanse under møtet.

Oppdatert deltagerliste per 7. juli finner du her:  deltagere.pdf

 

Syv sykler påmeldt til Sommertreffet i Skjolden

Kategori: Arrangementer

Det er allerede syv sykler påmeldt til sommertreffet i Skjolden. Men det er fortsatt noen ledige rom. Så ikke nøl med å ta en telefon. Dette skal bli bra. Vi har bestilt skikkelig sommervær den helgen.

 

Så velkommen til Sommertreff i Club Pan-European Norway  på Skjolden Resort, et tradisjonsrikt turisthotell innerst i Sognefjorden, nærmere bestemt Lustrafjorden.

 

Klikk på linken for nærmere informasjon:

http://www.skjolden-resort.com/index.php?side=5

 

Vi sees i Skjolden fredag 31. juli til søndag 2. august.

Telefon: 57 68 23 80

 

Hotellet tilbyr dobbeltrom fra fredag til søndag med middag fredag/lørdag og frokost lørdag/søndag.

Pris per rom: 2775,- måltider som nevnt ovenfor inkludert for 2 personer.

Pris per rom for en person: 1827,- inkludert alle måltider.

 

Vi har reservert 8 dobbeltrom, men her gjelder førstemann til mølla-prinsippet, da vi er i ferie-måned.

Oppgi Club Pan-European Norway som referanse ved booking av rom.

Skinnbuksepils

 

Pan-European House for inntagelse av Skinnbuksepilsen.

 

Skjolden hotell ligger innerst i Sognefjorden der fjell tar over for hav og sjø, og har tradisjoner tilbake til begynnelsen av 1900-tallet.

Hotellet er et populært stopp på turene blant Norges fjorder og fjell med sine 55 rom og nydelige beliggenhet i vannkanten.

Hotellet har egen restaurant, bar, dansegulv samt stor terrasse og uteplass mot fjorden.

I enden av hagen har vi vår egen brygge med båter, og innendørs er det tilgang til svømmebasseng.

Pan Gathering 2015

Kategori: Arrangementer

Pan Gathering 2015 blir i Nederland. Du kan lese mer om arrangementet på deres nettsider The Club Pan-European Nederland.

 

Pan Gathering 2016

Kategori: Arrangementer

Pan Gathering 2016 blir i Spania

Pan Gathering 2018 i Norge

Kategori: Arrangementer

Pan Gathering 2018 blir i Norge. 

 

Webdesign: Bewebbed.no