logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Ferietiden er over og vi går inn i andre del av årets MC-sesong. Været har vel vært sånn passe bra, sett fra et MC-synspunkt. For første gang siden 2019 skal det arrangeres Pan-Gathering igjen, og våre slitere på to hjul, med og uten Pan-merke, skal ut på langtur igjen.

Det er treffet i Portugal som nå endelig skal avvikles etter to tidligere forsøk. Det er påmeldt 98 sykler med 152 deltagere fra 10 land. Fra Norge stiller fire sykler. Det er foruten undertegnede, klubbens sekretær Henning E. Heggem, Viggo Barbala fra Tronheim og Terje Cook fra Bergen. Vi kommer til å legge ut informasjon med bilder fra turen på våre web-sider her og noen sosiale medier.
Turen er lagt opp slik at det blir en blanding av båtreiser og kjøring. Vi blir borte i tre uker og får ca. 6000 km på syklene.

Vi skal også en tur til Sverige og besøke vår søsterklubb der. Sweden Pan-European Club arrangerer sitt høsttreff i Ulricehamn som ligger ca. 10 mil rett øst for Gøteborg. Dette er en gjenvisitt etter at flere fra den svenske klubben deltok på vårt sommertreff i Førde.
Kontakten vi har hatt med våre svenske venner er veldig fin, og vi kommer til å diskutere videre samarbeid mellom de to klubbene.

SHS

Webdesign: Bewebbed.no