logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Vår klubb har en veldig fin logo med gullskrift på blå bakgrunn. Den er selvfølgelig innspirert av den opprinnelige logoen som Honda laget til sykkelen med samme navn og som er grunnlaget for klubbens opprinnelse. Her kommer en oppskrift på montering av klubbens tøymerke på jakka med borrelås. Sa kan du enkelt bruke merket på flere forskjellige jakker.

 Ordet pan betyr som kjent «all» eller «altomfattende», og dermed blir Pan-European fritt oversatt hele Europa. Det betyr at vår stjerne-logo med stolthet også kan prege MC’er fra europeiske fabrikker, og deres respektive eieres jakker, forutsatt at de er medlem hos oss. Det er fullt i tråd med klubbens lover.

Så her følger en beskrivelse for montering med borrelås etter idé fra US Air Force. Og da kan man altså skifte klubbmerke etter hvilket treff man er på. Metoden er adoptert og testet, og foreløpig ser det lovende ut. Her kommer en enkel beskrivelse.

Borrelås består som kjent av to deler. Den ene delen består av ørsmå, tettsittende, fleksible plastkroker og kalles hankjønn. Den andre delen består av et ullent motstykke med tilsvarende løkkeformede plasttråder og hemper og kalles hunkjønn. Som alle vet presses delene sammen og krokene fester seg fast i ullen slik at forbindelsen blir fast og homogen. Fordelen for oss med flere jakker blir at man kan flytte merket fra den ene jakken til den andre: Eventuelt veksle  mellom forskjellige merker hvis man er medlem av flere klubber.

Borrelåsark med hun- og han-del får man kjøpt mange steder. Den myke hun-delen med ullignende stoff skal på jakken, han-delen med plaskroker skal limes fast på tøymerket. Clas Ohlson har det som skal til. Arkene leveres med lim på baksiden. Jeg tok også med tekstillim og nål og tråd for å være sikker på å få festet delene skikkelig. Tøymerket legges på baksiden av arkene og man tegner sirkelen med en blyant tett inn til kanten. Fest tøymerket med dobbeltsidig tape så det ikke flytter seg når du tegner sirkelen. Så er det bare å klippe ut de to borrelåsdelene.

2Arket snus og man merker av rundt tøymerket før man klipper.

 Det er han-delen som skal limes fast på tøymerket.Det er han-delen som skal limes fast på tøymerket.

Finn riktig plassering på jakken og gjør klar til å feste hun-delen. For sikkerhets skyld la jeg en liten sirkel med små dråper av tekstillimet halveis inne på tøymerket. Om det er nødvendig vet jeg ikke, men det skal bli spennende og se etter første vask. Jeg droppet nål og tråd da ullmerket satt som støpt.

4
Hun-delen i ullstoff blir stående permanent på jakken. Men står klar for et hvilket som helst merke eieren måtte ønske å profilere.

Samme prosedyre med å lime han-delen bak på logo-merket. Jeg droppet tekstillimet her.Bruk noe tungt til å presse tøystykkene sammen så de fester skikkelig når limingen er utført. Resultatet ser bra ut og det blir en fin profilering av klubben.

5
Bøker er godt egnet som pressmiddel for å få merkene til å sitte. Tom A. Schankes Norsk idrettsleksikon og Bibelen fungerer bra.

Så er det bare å vente på sesongstart før vi kan ta ut med skinnende Pan-European logo på jakkene våre.

Se  http://www.pan-european.no/index.php/salg på vår web-side for bestilling av logo-merker.

Lykke til.

SHS

Webdesign: Bewebbed.no