STATUS KAMPANJE NYE MEDLEMMER 2021

Vår lille vervekampanje har så langt resultert i 9 nye medlemmer i Club Pan-European. Et veldig bra resultat så langt. Utsendelse av medlemskort og klistremerker til nye medlemmer er allerede gjort.

kampanje nye medlemmer

Vi ser at det stadig kommer til nye medlemmer inn på Facebook-gruppen vår, og det er veldig gledelig. Denne uken har vi to nye, og nesten hver uke kan vi ønske nye medlemmer velkommen. Per i dag teller gruppen 227 medlemmer 😊
Men vi har også en aktiv klubb i Norge, stiftet for 23 år siden med base på denne hjemmesiden.
Her er vi nå 60 registrerte medlemmer, men skulle gjerne vært flere.

God oppslutning om årets vårtreff

Vi nærmer oss årets store begivenhet; Vår-treff i Club Pan-European i Flekkefjord. Nå er det bare en drøy uke til vi treffes, og det gode været er på vei. Det har vært noen justeringer på deltagerlisten og vi har nå 18 påmeldte på 13 sykler til treffet, 9 damer og 9 herrer

ÅRETS MC-TREFF I FLEKKEFJORD

Så har vi kommet til mai måned, ikke helt mild enda, men det kommer ganske snart. Flekkefjord kommer til å vise seg fra sin beste side når vi kommer til juni.

Pan-Gathering 2021 Guimarães, Portugal

Planlegging av Pan-Gathering 2021 går for fullt i Guinmãres, Portugal. Det er en rekke detaljer som skal på plass, og nærmere informasjon vil komme i april.

Vårtreff med Årsmøte i Flekkefjord

I disse kalde Coronatider er det nå i februar en befrielse å kunne skrive litt om sommer og sol. Det er enda 8 uker til sesongen starter, men vi kunngjør allerede nå vårens første treff som egentlig blir et sommertreff.

Webdesign: Bewebbed.no