logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Vellykket treff i Førde

Så er årets store happening i Club Pan-European over for denne gang. Sommertreffet ble en gedigen suksess og værgudene viste seg fra sin bedre side på lørdag med oppholdsvær og delvis sol.
24 MC-personer hadde funnet veien til Førde på til sammen 16 sykler. Vi hadde en flott tur vestover helt ut i havgapet ved Stongfjorden ytterst på Stavenesodden. Utsikt rett ut mot storhavet, og med kurs vest og noen grader sør er Shetland neste stopp.

GOD OPPSLUTNING OM SOMMERTREFFET I FØRDE

Nå går det raskt mot første første sommermåned juni og MC-treff i Førde. Vi har 21 personer påmeldt fordelt på 14 sykler - og en bil! Fra Sverige får vi besøk av 3 sykler med 6 riders. Forsidebildet viser Førde i 1953. Hotellet ligger i husklyngen nede til høyre i bildet der elven svinger brått til venstre tvers over hele bildet.

Vi har fortsatt noen ledige rom igjen, hvis det skulle være noen etternølerer der ute som kanskje bestemmer seg i siste liten.
Påmedlingsfristen er 26. mai, men i praksis har man kommende uke til å bestemme seg. Det er bare å ta kontakt med hotellet. Deltagerliste finner du her: Deltagere-Førde-v2.JPG

Årets sommertreff i Førde - litt over en måned igjen

Våren begynner å komme for alvor, i alle fall her i sør. Og det begynner å bli mange sykler å se på veien. Det er en herlig tid vi går i møte. Vi har foreløpig 16 registrerte påmeldinger fordelt på 9 rom til treffet i Førde. Vi håper selvfølgelig å se enda flere, og vi ber 
om at de som tenker å komme melder seg på så fort som mulig, og helst før 17. mai så vi får en god oversikt så tidlig som mulig.

MC-sesongen 2022 er på vei - og Førde venter

Påsken er i full gang og endelig fikk vi kjenne på en varm vårdag, i alle fall her på Østlandet. I dag har det vært merkbart med i sykler ute på veien, så nå begynner sesongen for alvor.

Pan-European logo på kjørejakka i år

Det går sakte, men sikkert mot ny MC-sesong. Og nå, for første gang siden 2019, helt fri for Corona-restriksjoner. Det er nesten som en velsignelse. Mange er i gang med forberedelser og klargjøring av utstyr. Hva med å utstyre kjørejakken med vår flotte Pan-logo i gullbokstaver på blå bakgrunn? Vi har nok av merker på lager.

Pan-Gathering i Portugal kommer i 2022

Planlegging av Pan-Gathering 2022 er i gang og det er nå åpnet for preregistrering til årets arrangement som finner sted i Guanmarães 1. - 5- september. Det er fortsatt mye planlegging som gjenstår, men arrangøren ber nå om at deltagerne registrerer seg for å avklare omfanget av arrangementet så tidlig som mulig.

Webdesign: Bewebbed.no