Sommertreffet i august på Scandic Valdres hotell, Fagernes har nå fått 3 nye påmeldinger og vi har nå to (2) ledige rom igjen.
Foreløpig har vi da påmelding fra 28 personer og 21 sykler. Så påmeldingene kan bare fortsette til mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon: 901 42 549.

Vi har disse fem rommene ut juni måned, men må da levere dem tilbake til hotellet da pågangen er meget stor i sommer.

Prisene er som tidligere meddelt:

Enkeltrom pris/rom/natt NOK 1150,-
Dobbeltrom pris/rom/natt NOK 1350,-

3 retters – dagens middag pris/pers NOK 395,-
3 retters festmiddag pris/pers fra NOK 535,-

Priseene er inkl. MVA.

Dette blir en mini Pan-Gathering for Norge. Vi har fått påmelding fra både gamle og nye medlemmer så dette skal bli bra.
Vi arbeider nå med et program for helgen med bl.a. innlegg om klubbens stiftelse og historie og fra tidligere samlinger.

Vi må nå ha bindende påmelding innen 30. juni. Etter den datoen har vi ikke rom tilgjengelig. 
Klubben står ansvarlig for alle rom som er bestilt. Det betyr at alle må melde seg på, og betale for sine rom til klubbens arrangementskonto:
1503 96 36937. Se flere detaljer under fanen ARRANGEMENTER her på websiden. Klubben betaler rommene på forskudd og sender inn navneliste til hotellet.
Det vil som vanlig bli en organisert MC-tur på lørdag. Kom gjerne med forslag til Øyvind (934 06 602). Lørdag ettermiddag blir det Årsmøte i klubben.

Hjertelig velkommen alle sammen, med og uten Pan.
Beste hilsen på vegne av Styret i Club Pan-European Norway.
Svein

Webdesign: Bewebbed.no