For tredje gang gikk Straandtreffet av stabelen i Vrådal på Straand hotell. Og nok en gang ble det en stor suksess. Perfekt vær, mange deltagere og fine turer. Treffet gikk fra fredag ettermiddag til søndag med et meget godt faglig program, utstilling fra flere forhandlere, og ikke minst MC-turkjøring med guide på lørdag.

 Fredag ettermiddag dukket samferdselsminister Knut Arild Hareide opp for hilse på deltagere og for å få en innføring i livet som MC-rider.
Treffgeneral Trond Olsen åpnet treffet i strålende solskinn. Hotell direktør Lars Arne Straand og fru Katrine ønsket velkommen inne i Vrådalsalen.

G

Lars Arne og Katrine Straand ønsker velkommen


Det var lagt opp til et variert og godt program. Et av de viktige foredragene var "Bli bedre på MC: Erfaringsdeling fra veimyndighetene i Norge". Claus Christian Ottersen fra Statens vegvesen tok en gjennomgang av samtlige mc-ulykkene hittil i år + Utforkjøringsulykker på motorsykkel – hvorfor kjører vi ut i sving? De arbeider med en spørreundersøkelse mot alle som har blitt skadet i ulykke de seneste årene. Resultater fra denne er ikke ferdig enda, og blir offentligjort senere.

Turkjøringen, eller HUB-riding som hotellet kaller det, består av 12 ferdig definerte MC-turer ut fra hotellet med beskrivelse, kart og nedlastbar GPX-fil for GPS. Her er det bare å velge. Undertegnede hadde meldt seg på tur 3, Bandak Rundt som avsluttes med de flotte hårnålsvingene i Kviteseidkleivene. Se flere detaljer på www.straand.no.

Tur 3         

 

Vi hadde Tor Straand som dyktig guide, tremenning til hotellets direktør Lars Arne Straand. Hvit T-skjorte høyre bilde.

HH               D2

 Pause langs Vråvatn. To Hondaer i front. Flott MC-vær sist helg.              Skinnbuksepils på terrassen etter fin tur rundt Bandak. 

Lørdag ettermiddag var det nytt faglig program. På grunn av det flotte været ble seminaret flyttet utendørs på terrassen. Her fikk vi bl.a.
et viktig foredrag med etterfølgende film over tema "Trygg på mc - MC kjøreteknikk" av Tore Johannessen fra Trafikkforum.

Straandtreffet har kommet for å bli. Det er bare å begynne å glede seg til neste år.

Webdesign: Bewebbed.no