logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Påsken er i full gang og endelig fikk vi kjenne på en varm vårdag, i alle fall her på Østlandet. I dag har det vært merkbart med i sykler ute på veien, så nå begynner sesongen for alvor.

Det er fortsatt noen uker til første arrangemet i Club Pan-European Norway. Men selv om det enda er en stund til vi møtes, har vi allerede godt med påmeldinger. Rundt 15 personer er påmeldt, eller har meldt sin ankomst.
Vi får denne gang også besøk av flere medlemmer fra vår svenske søsterklubb, noe vi setter stor pris på. Det blir en flott oppstart til årets MC-toruring.

Som tidligere annonsert har vi reservert 16 rom, fordelt på enkelt- og dobbelt-rom. Det kan kanskje bli lite, og vi ber alle om å melde seg på så tidlig som mulig slik at vi får mulighet til å justere opp antall rom før det eventuelt blir fullt.
Det hadde vært kult å fylle opp hele hotellet med MC-folk. Hotellet er forøvrig stengt i Påsken, så påmelding kan begynne igjen fra tirsdag neste uke.

Vi har bestilt en T-skjorte til treffet, og den må bestilles og betales separat på forhånd. Se egen logo for Førde-møte på forsiden. Pris etc. er ikke klar enda, og vi kommer tilbake like over Påske med alle detaljer.
Fargen blir marine-blå med logoen på venstre bryst. Honda-vingen på høyre erm som vanlig. 

Så ønsker vi dere alle en fortsatt God Påske med fin og trygg MC-kjøring.

Webdesign: Bewebbed.no