logo pan

TUSEN TAKK TIL VÅR SPONSOR SOM STILLER OPP SOM VANLIG MED VERDIFULLT BIDRAG TIL VÅRT SOMMERTREFF


mcoslo

Våren begynner å komme for alvor, i alle fall her i sør. Og det begynner å bli mange sykler å se på veien. Det er en herlig tid vi går i møte. Vi har foreløpig 16 registrerte påmeldinger fordelt på 9 rom til treffet i Førde. Vi håper selvfølgelig å se enda flere, og vi ber 
om at de som tenker å komme melder seg på så fort som mulig, og helst før 17. mai så vi får en god oversikt så tidlig som mulig.

T-skjorter med logo

Som tidligere nevnt har vi besluttet å få laget en T-skjorte til treffet. Det blir i marineblå farge med en egen Førde-logo på venstre bryst, og Honda-logo på høyre erm.
Den må kjøpes og betales separat, og vil bli delt ut på treffet ved ankomst. Det er selvfølgelig helt frivillig om man vil kjøpe denne.
Vi snakker om en kvalitetsskjorte fra produsenten Blåkläder i Sverige, og den skal tåle gjentatt vasking uten å miste fasong eller farge. Logoene er trykket på med silketrykk.

Front     Logo Førde     Høyre 

Bokstavene Førde 2022 syns ikke på det venstre bildet, men bildet i midten viser hvordan logoen vil bli. Prisen for en skjorte er kr. 190, og da har klubben subsidiert oppstartskostnadene til logo og trykk. Bestilling på mail (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller SMS (901 42 549) til undertegnede. Beløpet må innbetales på forskudd til klubbens konto 2895.11.33614 eller Vippses til undertegnede på telefon 901 42 549. Vi må ha bestillingene så snart som mulig  og senest innen 20.mai så vi rekker å produsere frem til treffet i juni. Bruk tabellen under til å finne riktig størrelse.

Størrelsesguide

 

Spennende MC-tur på lørdag

kart 10

Klubbens turansvarlig, Per Erik har satt opp en rundtur fra Førde og vestover på fylkesvei 609 mot Stongfjorden. For å komme ut i havgapet tar vi så av innerst i fjorden på Fv 363 langs Stongfjorden. Etter ca.10 km kommer vi ikke lenger. Da er det storhavet rett ut og Shetland neste stopp. Forøvrig finnes det noen helleristninger der som muligens beskriver det mektige skue vi har foran oss. Så er det samme vei tilbake innerst i fjorden og vi tar til høyre mot Sande Kro og lunsj. Deretter en tur rundt Viksdalen før retur til Førde igjen. Det er ganske enkelt å legge denne turen inn i for eks.NAF (https://reiseplanlegger.naf.no) eller Google Maps https://www.google.com/maps/. Så får man mer informasjon om avstander og steder.

Til slutt minner vi om utlodningen som vi skal ha på lørdag, og håper dere har en liten gevinst å bidra med slik at vi får til et loddsalg også i år.

Webdesign: Bewebbed.no